Energieneutrale nieuwbouw in Groesbeek

De Tichel

Mooi gelegen langs de Kloosterstraat, Gooiseweg en Aelbert Cuypweg in Groesbeek zijn 31 energieneutrale koop- en huurwoningen in diverse typen gerealiseerd:
• 10 hoek- en tussenwoningen (waaronder 4 huurwoningen)
• 12 twee-onder-één-kapwoningen
• 4 levensloopbestendige patiowoningen
• 5 vrijstaande woningen

De koopwoningen zijn verkocht en de vier huurwoningen (bouwnummers 2, 5, 7 en 10) zijn verhuurd.

Veel variatie

Woningaanbod

De Tichel bevat een grote verscheidenheid aan woningtypen. In het nieuwbouwproject zijn hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen met een slaap- en badkamer op de begane grond gerealiseerd. Alle woningen zijn zeer duurzaam en zelfs energieneutraal. Dat is goed voor mens en milieu en je geniet van zeer lage energiekosten.

Bekijk woningaanbod

Hier wil je nooit meer weg!

De Tichel

Heb je nooit kunnen kiezen tussen een stadse of natuurlijke woonomgeving? Hou je van terrasjes, winkelen en gezellige drukte, maar ontspan je je ook graag in de natuur? En wil je voor beide niet uren in de auto hoeven zitten? Dan is nieuwbouwproject De Tichel echt iets voor jou! Je woont in het centrum van het bourgondische Groesbeek. Dit dorp ligt midden in een heuvelachtige en bosrijke omgeving én heeft ook nog eens alle (stadse) voorzieningen binnen handbereik.

Instant vakantiegevoel
Het is niet moeilijk om in Groesbeek een vakantiegevoel te krijgen. De prachtige omgeving met haar on-Hollandse heuvellandschap, omzoomd door prachtige bossen is in alle seizoenen adembenemend. ’s Zomers zijn de terrasjes in het centrum goed gevuld en er is altijd wel wat gezelligs te beleven. En wat dacht je van na een dag hard werken, nog even de mountainbike te pakken of de wandelschoenen aan te doen voor een prachtige tocht door de natuur? Dat wordt genieten!

Comfortabel en duurzaam

Energieneutraal wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal en dat betekent dat ze bij normaal comfort en een normaal leefpatroon over jaar evenveel energie opwekken als verbruiken voor het verwarmen van de woning, voor het verkrijgen van warm tapwater en voor de ventilatie (het 'gebouw gebonden verbruik') . Elke woning wordt ook voorzien van een eigen luchtwarmtepomp en voldoende zonnepanelen. Daarnaast worden alle woningen standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Ontwikkeling:
Jansen Bouwontwikkeling B.V. Wijchen

Verkoop & informatie:
HV Makelaardij o.g | Dorpsstraat 22 Groesbeek
024-3975755 | info@hvmakelaardij.nl
www.hv.nl